23948sdkhjf

Lille virksomhed med stor verdensnyhed

Nyetablerede Poly-Control fra Harlev ved Aarhus har fået en god start på tilværelsen. På sidste uges Cebit-messe præsenterede virksomheden sit nye trådløse system til styring af bygninger.
Grønne, intelligente bygninger er in. Det sparer på energien, giver økonomisk gevinst og kræver færre medarbejdertimer. Men mange virksomheder har svært ved at se sig ud over de endeløse kabeltræk og omfattende montager, som den slags systemer ofte kræver.

- Virksomheder, institutioner og hoteller skal ikke være afhængige af flere leverandører med forskellige systemer, når det kommer til den intelligente bygning. Vi leverer adgangskontrol, tyverisikring, varmestyring, fjernaflæsning af målere og lysstyring i et. Og med den teknologi, vi benytter, fungerer det hele trådløst, siger partner Hans Overgaard.

Flere store ordrer
Poly-Control holder til i Harlev lidt uden for Århus, og lige siden virksomhedens start har der været stor efterspørgsel på den trådløse løsning.

- Vi er naturligvis glade for den store interesse, der har været for vores produkter, baseret på den mest udbredte trådløse standard Z-Wave. Det viser, at vi har fat i det rigtige, siger Hans Overgaard, der allerede nu har flere store ordrer i hus fra både offentlige og private kunder.

- I første omgang har vi koncentreret os om feriehuse og hoteller. De har et akut behov for en anden løsning end den traditionelle og ret besværlige nøgleudveksling og aflæsning af målere. Men systemet kan bruges i alle typer bygninger, så mulighederne er mange, lyder det fra Hans Overgaard.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093