23948sdkhjf

GlobalConnect med mere succes

Omsætningen nåede næsten 400 mio. kr., mens årets resultat for 2010 blev på 72 mio. kr.
Danske GlobalConnect – der blev stiftet i 1998 – har fortsat stor succes med at udrulle fiber i både Danmark og Tyskland.

Det gav en omsætning i 2010 på 398 mio. kr., hvilket modsvarer en stigning på knap 6 procent i forhold til 2009.

- Vi mener selv at have en unik platform at tilbyde vores kunder, fordi vi netop har bygget vores helt eget fibernetværk fra dag ét, og fordi vi altid prioriterer kvalitet, service og åbenhed i vores ydelser. Også sikkerhedsmæssigt er vores service i topklasse, og det har stor værdi for mange store virksomheder, specielt i den finansielle sektor, siger Niels Zibrandtsen, grundlægger af og adm. direktør for GlobalConnect, som en forklaring på firmaets succes.

Klar til rasende vækst
GlobalConnect har i det forgangne år både haft fokus på det danske, svenske og nordtyske marked. Det betyder, at firmaet med 10.000 km. udrullet fibernet i dag kan kalde sig for en væsentlig aktør alle stederne.

- I dag kan vi flytte helt op til 800 Gbit data pr. sekund igennem en enkelt fiber – det er 1300 gange så stor kapacitet, som den vi havde, da vi startede ud i 1999 og er en ubegribelig stor mængde data. Det svarer til at sende 40.000 samtidige High Definition tv-kanaler gennem bare ét enkelt fiberpar. Vores netværk er altså parat til at følge den rasende vækst i behovet for båndbredde, som efterspørges af vores kunder – og det er jo heldigvis et udtryk for udvikling af vores videnssamfund, siger en tilfreds Niels Zibrandtsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08