23948sdkhjf

- De hader mig, og de vil nakke mig for enhver pris

Hesalight-direktør bad bogholder fjerne private udgifter fra belysningsselskabets system, viser aflyttet samtale

Inden det gik helt skævt for belysningsselskabet Hesalight blev revisoren  Frank Bergmann Hansen erstattet af KPMG. De dårlige sager var allerede på det tidspunkt ved at stjæle fokus, og revisionskæmpen gik i gang med at gå tingene efter i sømmene.   

Det huede ikke direktør Lars Nørholt. Det viste en aflyttet samtale mellem direktøren og en bogholder, som onsdag blev afspillet i retten i forbindelse med sagen imod Lars Nørholt. Det skriver Børsen. 

- De hader mig, og de vil nakke mig for enhver pris. Derfor skal vi sikre os, at det ikke kan ske. (...) Nu er vi altså oppe imod nogle hardcore revisorer. Så vi skal lave nogle nye regninger i Bogholderiafdelingen, siger Lars Nørholt ifølge Børsen i samtalen. 

Direktørens ordre lød, at private rejseudgifter skal føres fra Hesalight til mellemregninger selskabet Bogholderiafdelingen, som Lars Nørholt også var medejer af. 

Lars Nørholt fastholdt, at der på alle rejserne var arbejdsopgaver, samt at der var tale om udgifter, som ikke var indført korrekt i første omgang.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142