23948sdkhjf

Invisio får millionordre fra Forsvaret

Den danske headset-producent har indgået sin største aftale nogensinde i form af en hasteaftale med det danske forsvar.
Danske Invisio Communications skal forsyne Forsvaret med headsets i en hasteordre, der antager en samlet værdi af 9,5 mio. kr.

- Dette er vores største enkeltstående ordre nogensinde, og vi er selvfølgelig meget stolte over, at vi er i stand til at opfylde det danske forsvars presserende behov samt at de har valgt vores løsning, siger Lars Højgård Hansen, CEO i INVISIO Communications, i en pressemeddelelse.

Patenteret system til kæbevibrationer
Det drejer sig om de såkaldte knogleforankrede headsets af typen Invisio X5 samt en intelligent kontrolenhed. Invisio X5 er udviklet specielt til militærenheder og udmærker sig ved at kunne operere i selv de mest støjfyldte miljøer, da den knogleforbundne mikrofon sætter sig ved kæbebenet og måler vibrationerne på dette.

En teknik som Invisio i øvrigt har taget patent på.

- Med dette Invisio-produkt får brugeren en meget avanceret kommunikationsløsning. Invisios Bone Conduction-teknologi giver en krystalklar lyd i selv meget krævende omgivelser med eksempelvis et høj lydniveau. Den valgte løsning lader brugeren bevare sin normale hørelse og på samme tid være beskyttet mod skadende lyde, siger Lars Højgård Hansen.

Invisio X5 vejer 5 gram, måler 1,3 x 2,4 cm. og arbejder med en særlig hørebeskyttelse på SNR 32 dB / NRR 29 dB.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078