23948sdkhjf

Sønderborg-virksomhed henter inspiration hos studerende

Siden 1. september har ingeniørstuderende på Innovation and Business-linjen på SDU arbejdet intenst med en række på forhånd opstillede udfordringer fra én af Sønderborgs store elektronikvirksomheder, OJ Electronics. I mandags fremlagde de studerende deres løsninger og forslag for repræsentanter fra virksomheden. Det oplyser universitetet i en pressemeddelelse.

- Både processen og det som er kommet ud af projektsamarbejdet er relevant for os, fortæller Innovation and R&D Director Tom Toft Kragh fra OJ Electronics.

Virksomheden, der udvikler og producerer styringer til gulvvarme- og ventilationsanlæg, ønskede bud på, hvordan de kan fastholde og øge deres position på verdensmarkedet, og de fire bud, de fik præsenteret spændte lige fra optimering af dataindsamling og brug af kunstig intelligens over udvikling af virksomhedens hjemmeside til et konkret bud på en prototype.

- Vi blev fremlagt fire, i større eller mindre omfang, brugbare veje at gå. Der er noget som vi kan vælge at tage fat i. Der er noget vi allerede er i gang med, og så er der noget, som er lidt mere langhåret og langsigtet, fortæller Tom Toft Kragh.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093