23948sdkhjf

Nordjysk vækst – 30 nye medarbejdere på et år

Fem år med tocifrede vækstrater har betydet en stor medarbejdertilgang for nordjyske RTX, der udvikler trådløse kommunikationsløsninger. På fire år er medarbejderstaben vokset fra 155 til 246 ansatte, og alene det seneste år er 30 nye ansigter kommet til. Det skriver Nordjyske.

De nye ansatte er primært beskæftiget med produktudvikling og til dels projektledelse og kundehåndtering, og med oprustningen følger naturligvis højere udgifter til løn. Det har betydet et fald i driftsoverskuddet i starten af regnskabsåret, men det bekymrer ikke direktøren.

- Når man er i en vækstsituation, som vi er i, og har mange vækstmuligheder, så er det speeder og bremse. Hvor meget tør vi accelerere vækstmulighederne, mens vi stadigvæk holder en fornuftig indtjening? Vi kan godt ramme en fornuftig indtjening på årsniveau i år, men ikke nødvendigvis på det enkelte kvartal, fordi vores forretning er projektbaseret, og det tager cirka 18 måneder at sælge noget og udvikle det, før det rent faktisk materialiserer sig i noget omsætning, forklarer Peter Røpke til Nordjyske.

Trods nedgangen i første kvartals driftsoverskud fastholder RTX forventningerne til en vækst på omkring 10-15 procent. Holder de forventninger, bliver regnskabsåret 2018/19 første gang, RTX når over en halv milliard på toplinjen. Og mon så ikke der også bliver brug for endnu flere medarbejdere i fremtiden.

Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078