23948sdkhjf

Danish Aerotech certificeret til AS/EN 9100 standarden

Den danske producent af fly- og helikopterkomponenter kan glæde sig over certificeringer til en række anerkendte standarder.
Danish Aerotech er netop blevet certificeret af Bureau Veritas / UKAS til AS/EN 9100 standarden.

- Vi ser denne certificering som et naturligt skridt for vores forretningsudvikling indenfor luftfarts- og forsvarsindustrien – ikke mindst i relation til anskaffelsesprojektet vedrørende nye danske kampfly, siger adm. direktør Jan Jørgensen.

Dækker bredt
Kvalitetsstyring i overensstemmelse med AS/EN 9100 standarden er efterhånden et grundlæggende krav indenfor luftfarts- og forsvarsindustrien. En certificering til denne standard dokumenterer tilstedeværelsen af et avanceret og pålideligt kvalitetssystem.

AS/EN 9100 standarden indeholder ISO 9001 standarden, men tilføjer en række yderligere krav som er specielle for luftfarts- og forsvarsindustrien.

Certificeringen dækker meget bredt, og omfatter således design, udvikling, produktion, vedligeholdelse og reparation af mekaniske, elektriske og elektroniske komponenter til fly og helikoptere, såvel som vedligeholdelse, reparation og modifikation af fly, helikoptere, missiler og tilhørende komponenter.

Ud over AS/EN 9100 og ISO 9001 certificeringerne er Danish Aerotech også certificeret til European Aviation Safety Agency's Part 145 standard, og overholder NATO's AQAP-2110 standard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109