23948sdkhjf

Printca og Terma i strategisk samarbejde

De to danske virksomheder indleder et tættere samarbejde inden for rumfart, forsvar og sikkerhed.
Gennem de seneste år har Printca øget sine leverancer af avanceret elektronik til Terma – blandt andet til koncernens radarsystemer og rumteknologi. De to partnere vil også undersøge mulighederne for, at Printca kan levere komponenter til Terma’s bidrag til F35 Joint Strike Fighter-flyene.

Samarbejdet er blevet formaliseret i et Memorandum of Understanding, som blev underskrevet fredag.

- Det er afgørende for Terma er, at vi har kompetente og pålidelige underleverandører som Printca, der er i stand til at levere førende printkort-teknologi. Terma har en eksportandel på mere end 90 %, og vores kunder forlanger fleksible løsninger i deres forsvars-, sikkerheds- og rumfartsløsninger, som Printca bidrager til, siger Jørn Henrik Levy Rasmussen, corporate vice president hos Terma.

Hos Printca i Aalborg, der har 70 ansatte, ser man nye muligheder i samarbejdet:

- En aftale med Terma som langsigtet partnerskab er et perfekt match mellem vore to højteknologiske virksomheder med både teknologiske og kommercielle synergier. Det vil forbedre vores position inden for udvikling og levering af avancerede, højteknologiske printkort. Vi er stolte over at tage dette skridt og glade for potentialet i samarbejdet med Terma, siger Git Becker, administrerende director for Printca.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078