23948sdkhjf

EET køber Inter-Data

EET-koncernen fortsætter rækken af opkøb ved at erhverve distributionsaktiviteterne i Inter-Data.
Inter-Data er det seneste i en efterhånden omfattende række af opkøb foretaget af EET-koncernen de seneste år.

- Vi er utroligt glade og stolte over købet af distributionsaktiviteterne i Inter-Data. Produktsortimentet i Inter-Data er i høj grad komplimenterende til vores nuværende produkt portefølje, og vi er overbevist om, at vores mere end 37.000 købende kunder i Europa, vil værdsætte denne tilgang til vores produktportefølje, lyder begrundelsen fra direktør i EET-koncernen, John Thomas.

En platform til mere succes
Hos Inter-Data, der blev etableret i 1993, græder administrerende direktør René Rasmussen med det ene øje og griner med det andet.

- Jo, det er svært, men jeg er sikker på at det vil give os en platform til endnu mere succes inden for det område, der i de senere år reelt set er blevet vores kerneforretning. Endvidere er jeg glad for, at køberen er EET koncernen, som igennem 25 år i markedet har opbygget et fantastisk navn, og som endvidere har en tilgang til distribution, der gør at jeg er sikker på, at det vi har opbygget vil blive videreført og udviklet yderligere i fremtiden, svarer han på spørgsmålet om, hvorvidt det er svært at slippe en succes, man selv har været med til at opbygge.

Flere opkøb på vej
Inter-Data er det 14. firma, EET-koncernen opkøber, og ifølge direktør John Thomas bliver det næppe det sidste.

- Vi er altid på kig efter egnede opkøbskandidater, så jeg vil blive meget overrasket hvis ikke vi ser 1-2 opkøb yderligere inden for de næste 6-12 måneder, fastslår han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078