23948sdkhjf

Printca reddet af Vækstkaution

En betalingsstandsning og konkursbegæring var tæt på at lukke printpladeproducenten, som dog blev reddet efter grundigt samarbejde med Vækstkaution.
Printca var ind til for få år siden ejet af GPV Industri, så da de gik konkurs, truede det den nordjyske printpladeproducent på livet.

Det lykkedes dog for direktør i Printca, Git Becker, at få en aftale i stand med nye investorer, hvilket dog krævede et lån i banken.

- I den forbindelse skulle vi have fat på en bank. Det ville vi ikke kunne uden Vækstkaution. I den tid var det ikke til at opnå noget som helst hos bankerne, siger Git Becker i dag til Dagbladet Børsen om det, der blev firmaets redning.

Professionelle og reelle
En rådgiver i banken Spar Nord gjorde Printca-direktøren opmærksom på Vækstkaution, og efter en måned med samtale, analyse og vurdering, hvor virksomheden blev kigget grundigt efter, valgte Vækstkaution at stille kaution for virksomhedens lån.

- Vi har været enormt glade for samarbejdet med Vækstkaution i den periode. De er meget professionelle og reelle, og de gør et godt stykke arbejde, siger Git Becker

Printca – der beskæftiger 67 ansatte – ejes i dag af fonden Industriudvikling, Christian Cordsen Nielsen og Git Becker.

Læs mere om Vækstkaution, der hører under Vækstfonden, her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109