23948sdkhjf

Dantherm kravler på plus

Personaleinvesteringer samt forretningsområderne Telecom og Boligventilation giver omsætningen et gevaldigt løft, som er nok til at vende minus til plus.
Årets første seks måneder gav Dantherm en vækst i omsætningen på 20 % samt et resultat efter skat, der er 19 mio. kr. bedre end sidste år.

- Væksten kan primært tilskrives forretningsområderne Telecom og Boligventilation, som begge har realiseret en omsætningsvækst på omkring 60 %. I 2. kvartal 2011 steg den samlede omsætning 19% i forhold til samme periode af 2010 og omsætningen i kvartalet blev den højeste siden 2008, oplyser selskabet i en regnskabsmeddelelse.

Resultatet for første halvår blev et overskud på 1,4 mio. kr., som står i kontrast til et minus på knap 18 mio. kr. i samme periode sidste år.

Oprustning på personalesiden
Det er især årets 2. kvartal, der trækker fremgangen, med et overskud på 2,7 mio. kr. efter skat.

Samtidig skal det medtages i betragtningerne, at Dantherm har oprustet mærkbart på personalesiden.

- Den højere omsætning er den væsentligste årsag til det forbedrede driftsresultat. Som led i den vedtagne vækststrategi er salgs- og udviklingsstyrken udvidet, og personaleomkostningerne i 1. halvår 2011 er derfor ca. 5 mio. kr. højere end samme periode af 2010, skriver koncernen.

Dantherm forventer i 2011 en omsætning i niveauet 550 mio. kr. (tidligere 500-550 mio. kr.) og et driftsresultat (EBIT) på 20-25 mio. kr. (uændret) og dermed et lille positivt resultat før skat (EBT).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109