23948sdkhjf

Rovsing vinder millionordre fra Siemens

I forbindelse med Siemens’ levering af et nyt signalsystem til Københavns S-bane, har Rovsing A/S vundet en ordre på uafhængig sikkerhedsvurdering af leverancen.
Rovsing A/S er blandt de danske virksomheder, der kommer til at nyde godt af renoveringen af signalsystemet på Københavns S-bane.

Således meddeler Skovlunde-firmaet i dag, at man har indgået en aftale om uafhængig sikkerhedsvurdering af Siemens’ leverance.

Rovsing er – i samarbejde med det engelske selskab Altran Praxis – valgt som Supplier Independent Safety Assessor (S-ISA). Ordren er på 12,75 mio. kr og S-ISA aktiviteten løber over en årrække.

Fakta: Om ISA
Independent Safety Assessment eller på dansk uafhængig sikkerhedsvurdering har til formål at vurdere om den påkrævede grad af sikkerhed er opnået med henblik på at opnå sikkerhedsgodkendelse af leverancen.

Dette sker ved at S-ISA danner en uafhængig vurdering af om sikkerhedskravene til systemet er passende og tilstrækkelige til den planlagt brug af systemet og om systemet overholder disse krav. Uafhængig sikkerhedsvurdering sker i overensstemmelse med de internationale standarder EN 50128 og EN 50129.

ISA aktiviteterne omfatter bl.a. uafhængig sikkerhedsvurdering af sikkerhedsplaner for leverancen, af leverandørens dokumentation for sikkerheden af produkt og udvikling, af kravspecifikation, risikoanalyser, testrapporter m.v. S-ISA foretager desuden gennemsyn af sikkerhedsvurderinger på produktniveau, auditerer leverandøren, overværer afprøvninger, vurderer og styrer risici og leverer på denne baggrund en sikkerhedsvurdering og konklusion for hver projektfase.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095