23948sdkhjf

Dansk succesfirma flirter med Ford

Udlandet er ved at få øjnene op for danske Anti Sleep Pilot, som både flirter med Ford, får fine anmeldelser i USA og har måttet melde udsolgt i Belgien.
- Vi har forbandet travlt, men det er på den gode måde.

Direktør i og grundlægger af Anti Sleep Pilot, Troels M. Palshof, er en både travl og tilfreds mand i disse dage.

Torsdag var han i København, hvor Anti Sleep Pilot var blandt finalisterne ved de prestigefyldte INDEX:Awards, og fredag gik turen så til Berlin og elektronikmessen IFA 2011.

Udsolgt i Belgien
Anti Sleep Pilot – der hjælper bilister til ikke at falde i søvn bag rattet – har efterhånden mere end fem år på bagen fra idé til udvikling og produktion. Nu venter det hårde fodarbejde med at opbygge netværk og distributionskanaler.

- Det er gået vildt godt i Belgien, hvor vi har samarbejdet med deres pendant til en blanding mellem FDM og Sikker Trafik. De kørte kampagnen i sommerferien, hvor vi slog alle salgsrekorder både hvad angår hastighed og volumen. Vi fik ikke en eneste reklamation, selv om vi havde udsolgt på 10 dage. Det er selvfølgelig ærgerligt, fordi vi har en lang lead tid, men folk er villige til at forudbetale for at sikre sig produktet, fortæller Troels M. Palshof til Electronic Supply.

Flot evaluering i USA
Også i England er Anti Sleep Pilot ved at opbygge et godt navn og rygte, mens firmaet har sendt en repræsentant til USA i form af Sue Nagle, der skal opbygge et netværk på den anden side af Atlanten.

- Vi kommer ikke uden om, at Nord- og Sydamerika er vanvittigt interessante markeder for os. For nyligt blev vores produkt testet af University of Virginia, der var blevet bedt om det af en stor amerikansk bilfabrikant, og det gav en rigtigt flot evaluering, fortæller en begejstret Troels M. Palshof, som ikke måtte få fabrikantens navn oplyst.

Korrespondance med Ford-chef
Til gengæld prøvede han for nyligt det lettere surrealistiske at modtage en mail fra Fords CTO (Chief Technical Officer), der fortalte, at de havde hørt meget godt om det danske firma.

Det førte til en længere korrespondance mellem parterne, ligesom Anti Sleep Pilot også har sagt ja til at deltage i en række EU-undersøgelser, som skal blotlægge, om produktet har yderligere udviklingspotentiale.

Drevet af passion
Troels M. Palshof selv forestiller sig, at man kan gøre mere for at integrere antisøvn-piloten i bilens kabine, og netop det punkt er firmaet nu i dialog med ”nogle få og meget store spillere i verden” om.

Endelig fokuserer Anti Sleep Pilot-folkene på Australien som et spændende marked på grund af de lange afstande og det ofte monotone landskab.

- Det er som sagt hårdt, men det er også passionsdrevet. Det er jo det her, vi har knoklet for i så mange år, så man kan sige, det først er nu, det hele for alvor starter. Men vi er stadig udviklingsorienterede og vil gerne forbedre os konstant, så vi lytter til alle de forslag og muligheder, der dukker op, afslutter Troels M. Palshof uden at lyde som en, der har det fjerneste imod øjeblikkets travle hverdag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094