23948sdkhjf

Ny ejer sporer fremgang hos Enke Elektronik

En udvidelse i produktionen, et mere organiseret salgsarbejde og en besynderlig oplevelse i forbindelse med Folketingsvalget er blandt resultaterne efter Christina Hjortshøjs første 9 måneder i spidsen for Stenløse-virksomheden.
Da Christina Hjortshøj først på året overtog Enke Elektronik fra den nu pensionerede stifter Ebbe Enke, var det med flere ambitiøse planer på tegnebrættet.

Efter cirka ni måneder som ejer kan Christina Hjortshøj så gøre status og konstatere, at tingene går den rette vej for kabel- og ledningskonfektionsspecialisten i Stenløse.

- Opbygningen af salgsorganisationen er i gang. Det er jo bare mig, der tager på kundebesøg, men vi får fulgt bedre op på tilbuddene og det er meget mere struktureret nu, siger Christina Hjortshøj til Electronic Supply.

Christina Hjortshøj brugt en stor del af sin første tid i firmaet på at få lavet bedre prisaftaler med leverandører og samlet indkøbene hos få, men stabile, leverandører. Det har resulteret i en forbedret konkurrenceevne på produktioner i større styktal.

Ikke længere ”hu hej, vilde dyr”
Et andet mål var at udvide produktionen og med ansættelsen af tre nye medarbejdere, kan der også sættes flueben her. Medarbejderstaben i firmaet er dermed udvidet fra fem til de nuværende otte.

Endelig var det et ønske, at Enke Elektronik fokuserede mere på at få kunder i industrien. Også her kan Christina Hjortshøj komme med positivt nyt.

- Det går rigtigt godt. Før i tiden har vi mere kørt produktion, når det hastede. Folk ringede hertil, og så skulle der fremstilles ”hu hej, vilde dyr”. Nu har vi mere fokus på længevarende aftaler med bedre priser. Man kan sige, at vi er ude i et mere direkte produktionssamarbejde nu, forklarer Christina Hjortshøj, som dog også har oplevet en underlig faktor i sin tid som virksomhedsleder.

Forventer plus på bundlinjen
- Før gik det virkelig godt. Men efter Folketingsvalget har det været ned ad bakke i branchen. Jeg kan ikke forstå, det kan ramme så præcist, men det var nærmest på datoen. Vi har mange typer kunder i forskellige led og det eneste, vi ikke har, er slutbrugeren. Så det er nok tilfældigt, men aktiviteten er altså først nu ved langsomt at gå op igen.

Selv om der endnu er et par måneder til, et nyt regnskab skal fremlægges, sporer man en vis optimisme hos den nye Enke-chef.

- Selvfølgelig er det noget, vi har meget fokus på. Men det ser positivt ud, selv om det stadig er tidligt at sige noget mere præcist om. Jeg regner dog helt sikkert med, vi går i plus, slår Christina Hjortshøj fast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111