23948sdkhjf

RTX investerer sig ud af krisen

Et positivt resultat samt investeringer i nye teknologier og produktplatforme skaber optimisme i Aalborg-firmaet.
RTX Telecom A/S kom godt ud af 2010/11, som gav et plus på 3,9 mio. kr. efter skat mod et tab på over 15 mio. kr. sidste år.

Dermed levede firmaet op til egne forventninger, selv om en nettoomsætning på 204,9 mio. kr. var en smule under det tidligere udmeldte.

- Det glæder mig, at vi i år kan lægge en række negative resultater bag os og vise, at RTX Telecom kan tjene penge. Det sker i et vanskeligt makroøkonomisk miljø. Begge vore forretningsdivisioner har vist, at de kan præstere positive resultater. Både på produkt- og teknologisiden er RTX Telecom med i front og det vil bidrage til, at vi kan fastholde de gode takter, siger adm. direktør Jesper Mailind.

Investeringer kompenserer for økonomisk afmatning
Han lægger vægt på, at det positive resultat er kommet i stand, selv om RTX har brugt regnskabsåret på betydelige investeringer i nye teknologier og produktplatforme og samtidig har fokuseret på at udvide sin salgsplatform.

På denne baggrund vurderer ledelsen, at man vil kunne kompensere for den generelle økonomiske afmatning, således at RTX vil generere resultater, som ligger svagt over niveauet for det netop afsluttede regnskabsår.

- Ledelsen forventer, at RTX på koncernniveau vil opnå en positiv udvikling, med en omsætning i intervallet DKK 205-225 mio., med størstedelen af forbedringen i andet halvår. Resultatet af primær drift (EBIT) forventes at ligge i intervallet DKK 10-12 mio., fremgår det af årsrapporten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.938