23948sdkhjf

GN Netcom lukker i Aalborg

Fra 31. januar næste år begynder de første af i alt 25 medarbejdere at forlade udviklingsafdelingen i Nordjylland.
GN Netcom lukker sin udviklingsafdeling i Aalborg.

Den besked fik de 25 udviklingsingeniører 1. december, skriver ing.dk.

De første medarbejdere fritstilles den 31. januar næste år, mens resten løbende vil følge, efterhånden som de løser deres arbejdsopgaver.

Dystert i starten
GN Netcom blev etableret i Aalborg for seks år siden, da FL Telecom gik konkurs. Siden er en hel stribe af teleselskaber lukket i Aalborg, og det har sat sine spor på stemningen.

- Den har selvfølgelig ændret sig hen ad vejen. Umiddelbart var det en rigtig træls besked at få, specielt fordi der er mange telekom-virksomheder i Aalborg, der er lukket. Det gør det lidt dystert at skulle ud at søge arbejde, men det er min opfattelse, at stemningen letter efterhånden, som man finder ud af, at der er job ude omkring, siger Freddy Jensen, der har været i dialog med ledelsen gennem sin plads i et nedsat forhandlingsudvalg.

Fortsætter helst som et team
Han har allerede selv været til sin første jobsamtale, ligesom fire af ingeniørerne er blevet tilbudt at fortsætte på GN Netcoms afdeling i Ballerup.

Allerhelst vil Freddy Jensen og de 24 kollegaer dog fortsætte som en gruppe.

- Vi er nogle stykker der har lavet en præsentation, som vi planlægger at sende ud til virksomheder, om at de kan få RF-ingeniører, HW-ingeniører, akustiker, mekanikingeniører og testingeniører, som blandt andet har erfaringer med at udvikle komplette GSM-telefoner, speakerphones, bluetooth headsets og Dect headsets, siger Freddy Jensen.

Den oplysning er hermed givet videre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078