23948sdkhjf

Micro Technic forventer rekordomsætning og nyansættelser

Fokus på investeringer og godt købmandskab har bragt Micro Technic sikkert gennem de usikre tider, og nu kan yderligere nyansættelser vente forude.
Da Micro Technic i juni fremlagde regnskabet for 2010, var det med et resultat efter skat på 7,3 mio. kr. og dermed en fremgang på 40 procent.

Den vækst ser ud til at fortsætte, siger Frank Max Laursen, der er Product & Marketing Manager i Aarup-virksomheden.

- Vi havde jo et godt 2010, så vi var bestemt tilfredse. Og det ser heldigvis ud til, vi kan fortsætte den gode linje, for det ser ud til, at vi i 2011 får en rekordhøj omsætning, siger han til Electronic Supply.

Årsagerne til fremgangen er naturligvis flere, men især et par stykker stikker ud.

- Grundlæggende er det, fordi vi er gode købmænd. Men vi har også en gruppe af gode og meget loyale kunder, som arbejder inden for brancher, hvor det generelt ser fornuftigt ud. Kunderne er overordnet set optimistiske mennesker, så vi er fortrøstningsfulde i forhold til fremtiden, fastslår Frank Max Laursen.

Forudser nyansættelser
I løbet af 2010 skar Micro Technic ned i medarbejderstaben, hvilket blandt andet skyldtes indkøb af nye maskiner, som effektiviserede driften.

En øget ordreindgang og forbedret drift gjorde dog, at Micro Technic brugte 2011 på at opruste med ni mand, så medarbejderstaben nu er oppe på knap 60 ansatte.

- Vi omsætter for væsentlig flere kroner pr. medarbejder end tidligere, og det tal er stadig stigende. Vi tager ikke medarbejdere ind, før vi kan se et behov længere ud i fremtiden end et par år, men set fra min stol og ind i krystalkuglen skal vi måske have yderligere et par nye folk ind i løbet af året, understreger Frank Max Laursen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078