23948sdkhjf

Rekonstrueret Printca tilbage

Den nordjyske printpladeproducent er som ventet tilbage i en rekonstrueret udgave og på jagt efter nye investorer.
Med virkning fra den 15. februar 2012 er de væsentligste aktiver og aktiviteter i Printca A/S under konkurs blevet overdraget til et nystiftet selskab ved navn Printca Denmark A/S.

Sammen med overdragelsen følger i alt 46 medarbejdere, hvis ansættelse herved er bevaret.

Ny direktør for selskabet er den tidligere sælger i virksomheden, Jan Nielsen, mens Finn V. Nielsen indtræder som bestyrelsesformand. Selskabet ejes indtil videre af konkursboet, men ventes snarest bortsolgt til nye investorer.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at fremskaffe finansiering til at kunne drive virksomheden videre, indtil vi er i stand til at finde nye investorer til denne. Ikke mindst på grund af Spar Nord Banks opbakning er det lykkedes at kunne fortsætte driften. Det er samtidig vort ønske at finde nye eksterne investorer til virksomheden - et arbejde som vi forventer afsluttet indenfor de kommende 4-6 måneder, siger Jan Nielsen og fortsætter:

Læs også: Printca under konkursbehandling

- Ordrebeholdningen har udviklet sig positivt i begyndelsen af 2012, og vi har trods konkursen fuld opbakning fra vore kunder og vi er taknemlige for den professionelle assistance som advokaterne Dahl har ydet i denne svære situation.

Kurator, advokat Henrik Ottosen, siger:

- Som følge af konkursen, forventes der ikke blive nogen dækning til de usikrede kreditorer i forbindelse med konkursbehandlingen. Det skyldes, at Lønmodtagernes Garantifond står for at anmelde et større beløb vedrørende lønmodtagerforpligtelser, der skal dækkes forud for de usikrede kreditorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11