23948sdkhjf

Det sker: Sådan sælger du lygtepæle i ørkenen

Alfred Priess A/S fortæller om, hvordan man får de nye teknologier solgt til fjernøstens ingeniører og mellemøstens købmænd.
Kan man sælge lygtepæle i ørkner og bjergområder hvor der ikke er elkabler?

Det gør Alfred Priess, der har udviklet lygtepæle der bruger både vind og sol som energikilde. Men hvordan får man de nye teknologier solgt til fjernøstens ingeniører og mellemøstens købmænd?

Svaret kan man høre den 6. marts 2012 i Nupark, hvor der er konference med fokus på vækstmuligheder med Cleantech. Direktør Ole Bjerre Christiansen vil sammen med tre andre direktører fortælle om deres eksport erfaringer og vise de mange forskellige veje man kan gå.

- Lige nu er det eksporten som er med til at holde gang i hjulene, siger John Sohn fra Climate Circle, der også rådgiver vækstvirksomheder i Nupark Innovation A/S og Accelerace programmerne.

Det er netop Climate Circle der sammen med Nordvestjysk Erhvervsråd, StartVækst Holstebro og Eksportrådet står bage konferencen. Det bliver en konference som først og fremmest vil byde på inspiration og viden om de muligheder virksomhederne har for at hente viden, eksportkredit eller indgå udviklingspartnerskaber. De lokale rådgivere fra Nordvestjysk Erhvervsrådet og Væksthuset står også klar sammen med DI, Eksportkreditfonden med flere.

Konferencen er gratis men der er tilmelding senest den 28.02.2012 til tls@nupark.dk.

Læs mere om konferencen i denne PDF-brochure .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078