23948sdkhjf

Kamstrup med nyt rekordregnskab

Både omsætning og bundlinje kommer til at sætte nye rekorder, når Kamstrup i næste måned offentliggør virksomhedens regnskab for 2011.
Væksten synes næsten uden ende hos Kamstrup A/S, som oven på rekordregnskabet i 2010 styrer mod endnu en rekord i 2011.

- Selv om vi ikke har de endelige tal, tør jeg godt afsløre, at det bliver et rekordregnskab både på omsætning og indtjening, siger adm. direktør Per Asmussen til Electronic Supply.

Han forventer, at omsætningen når 1,2 mia. kr. mod 918 mio. kr. i 2010, og det skyldes blandt andet en fortsat stigende ordreindgang, som også i 2011 tegnede sig for en ny rekord.

30 nye ansigter i 2012
Af samme grund har Kamstrup brugt året til at opruste på medarbejdersiden, hvor 73 nye ansatte kom til. I løbet af 2012 regner Kamstrup med at ansætte yderligere 30 nye ansigter.

- Det bliver især inden for den teknologiske udvikling. Vores succes skyldes i høj grad, at vi gennem en kraftig indsats på teknologisk udvikling er kommet foran. Alle de nye produkter har vist sig at være konkurrencedygtige, og samtidig er vi lykkes med at nedbringe fremstillingsomkostningerne i både design og måden, vi producerer på, siger Per Asmussen og tilføjer, at der fortsat investeres kraftigt i automatisering.

- Og det er da lidt sjovt, at vi kan lave elektronik her i Danmark og så sælge det til Kina, som direktøren bemærker det med et grin.

Store ordrer på vej
Ifølge Per Asmussen voksede markedet kun med 5-10 procent sidste år, så Kamstrup har skabt en stor del af væksten ved at erobre markedsandele. Samtidig er ordreindgangen fortsat steget i det nye år, og det gør muligheden for at planlægge langsigtet og satse på vækst større.

- Der er en del interessante og store ordrer på vej, og de fleste af dem kommer fra udlandet. Vi har fortsat den høje ordreindgang i årets første to måneder, så vi har da forventninger om fortsat vækst i både 2012 og de kommende år. Det er et privilegium, at vi har fuld opbakning fra ejerne til at bruge de penge, vi tjener, til videre investering, understreger Per Asmussen.

Fraviger ikke strategien
Han er derfor ikke til sinds at fravige den kurs, der har sikret Kamstrup vækst de seneste år.

- Det, vi ser i dag, er resultaterne af investeringer, vi har lavet de sidste 2-5 år. Vi tager hovedparten af det overskud, vi laver, og investerer i endnu mere udvikling fremover. Den strategi har vi ikke i sinde at fravige, den holder vi fast i, understreger Per Asmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094