23948sdkhjf

Athena indfrier forventningerne

Både omsætning og resultat for første halvår af 2011/12 lever op til det i forvejen udmeldte.
Athena IT-Group lever op til egne forventninger både hvad angår omsætning og resultat for 1. halvår af 2011/12-regnskabet.

I første halvår af regnskabåret 2011/12 udviser virksomheden således en samlet omsætning på 25,1 mio. kr. og et resultat (EBITDA) på 6,6 mio. kr.

Athena-ledelsen forventer ikke, at den verserende sag med et ejendomsselskab får nogen betydning for det samlede regnskab.

”Den 23. december 2011 blev der udsendt en fondsbørsmeddelelse vedrørende indstævning af selskabet. Indstævningen vedrører den indgåede aftale med Ejendomsselskabet Søndergård Allé 4 ApS omkring udtrædelse af lejemålet på Søndergård Allé 4 i Vojens. Sagen verserer fortsat og der er ikke siden meddelelsens udsendelse fremkommet yderligere informationer eller oplysninger, der har indflydelse på sagens udfald. Ledelsen vurderer fortsat at den indgåede aftale er juridisk bindende for begge parter. Der er i alt betalt DKK 2,2 mio. som kompensation for udtrædelse af aftalen, hvilket allerede er indregnet i halvårets resultatet før skat,” oplyser Athena i delårsrapporten.

På baggrund af aktivitetsniveauet og resultaterne for første halvår for 2011/12 fastholder ledelsen derfor forventningerne til årets omsætning på 53-55 mio. kr. og et resultat (EBITDA) på 12-14 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078