23948sdkhjf

Blue Line giver medarbejderne æren for vækst

Soliditet har givet Blue Line kredit rating AAA (triple A) i en tid, hvor finanskrisen ellers har beskåret det fornemme selskab af yderst kreditværdige danske virksomheder til kun 4 procent.
Blue Lines solide økonomi skyldes en lønsom vækst skabt af meget engagerede medarbejdere og en konsekvent økonomistyring.

Det mener direktør Niels Pedersen.

- Jeg er meget stolt over både at kunne skabe betydelig vækst og samtidig sikre en solid økonomi. Det er kun lykkedes gennem et fantastisk engagement fra alle i organisationen, siger han.

En positiv cirkel
Blue Line har taget markedsandele og vundet flere betydelige kundekontrakter de seneste år. Kundelisten tæller kendte navne indenfor bl.a. den maritime industri, pharma/medico, fødevareproduktion, field-service, og detailhandel.

Netop kombinationen af engagerede medarbejdere og tilfredse kunder har vist sig at være en konstruktiv konstruktion for Blue Line.

- Stort engagement giver mere tilfredse kunder og dermed grundlaget for vækst som bliver til en sund og stærk cirkel, pointerer Niels Pedersen.

Tager ansvar i alle aspekter
Blue Lines produkter er bl.a. driftsikre industricomputere og monitorer samt håndholdte og bærbare enheder til brug i hårde miljøer og monteret i køretøjer. I forretningsområdet digital signage leveres dynamiske elektroniske reklameskilte til at skabe vækst i detailhandlen og store displays til information i det offentlige rum både inden- og udendørs.

- Typisk tager Blue Line ansvaret for alle aspekter i samarbejdet fra ide og sammensætning til levering og efterfølgende service, siger Niels Pedersen.

Herved sparer kunden betydelige ressourcer, ændrer faste omkostninger til variable omkostninger og kan optimere "time-to-market" – altså tiden fra idé til færdig løsning og dermed høste gevinsten tidligere.

- Ofte skabes løsningerne i tæt samarbejde mellem kundens og Blue Lines medarbejdere. Engagement, kompetencer og kreativitet forenes til innovative resultater, slutter Niels Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109