Elektronik DK Metal DK Byggeri DK Energi DK Transport DK Detail DK Metal SE Metal NO
 

Ny elektronikvirksomhed i Skive

- Af Hanne Marie Lou

En ny elektronikvirksomhed har set dagens lys i Skive. Med iværksætter Morten Veis Thomsen i spidsen er virksomheden flyttet ind i nogle af de lokaler, hvor Flextronics tidligere havde til huse.

X-Flex er navnet på virksomhed, der fra start beskæftiger tre personer. Virksomhedens primære arbejdsområde er kontrol og reparation af printplader og eletronik produktioner.

Sådan skriver Skive Folkeblad.

Virksomheden stiler efter at blive bindeled mellem udenlandske elektronikproducenter og danske kunder, hvor X-Flex vil tilbyde sine kompetencer inden for kontrol og reparation, således fejlproduktioner ikke skal sendes retur til den udenlandske producent, men kan klares i Skive.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 4.464 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Ny mini-brandtest gør pro­duktud­vikling billigere

30. marts 2015 09:35
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Brandtest i fuld skala koster både tid og penge. Derfor er GTS-instituttet DBI nu ved at udvikle en ny type brand­modstand­sevne­test i miniskala, der me ...

CAB vægskabe fra Fibox

30. marts 2015 09:23
Fibox A/S

Fibox vægskabe er designet til indkapsling og beskyttelse af dit udstyr og instrumenter, som er placeret i selv de mest udsatte og krævende omgivelser.

Få en komplet løsning med den nye UR3

30. marts 2015 09:24
Dansk RobotTeknik ApS

Hos Dansk RobotTeknik, specialist i integration, programmering og komplette au­toma­tions­løsnin­ger, kan du få en løsning, der er meget mere end ”bare” URs verdensnyhed UR3.