23948sdkhjf

B&O’s Beolit 12 vinder designpris

Bang & Olufsens ungdomssatsning kan nu smykke sig med en designpris fra red dot design award.
Beolit 12 – der er en del af Bang & Olufsens ungdomssatsning under navnet B&O Play – har netop vundet den højt estimerede designpris, red dot design award 2012, for bedste produktdesign.

Red dot award er en international produktdesignpris, som uddeles af Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland, og "den røde prik" er et internationalt anerkendt symbol for fremragende design og nyskabelse.

- Vi sætter stor pris på anerkendelsen fra red dot. Vores teknikere har sammen med designeren bag Beolit 12 arbejdet hårdt på at skabe et gennemtænkt produkt, der leverer en exceptionel lydkvalitet, en enkel brugeroplevelse og et æstetisk design, der alt sammen går op i en højere enhed, forklarer Vice President for B&O PLAY Henrik Taudorf Lorensen.

- Vi er glade for, at vores hårde arbejde er blevet bemærket af red dot, på samme måde som de internationale medier har anerkendt Beolit 12 systemets særlige design og ydeevne via mange positive produktanmeldelser.

Læs mere om Beolit 12 her.

Ifølge organisationen bag red dot "kæmpede 1.800 producenter og designere fra 58 lande om den anerkendte røde prik – kvalitetsstemplet for æstetiske former og holdbare tendenser".

Beolit 12 blev lanceret i januar og ind til videre melder Bang & Olufsen om stor interesse.

- Vi har solgt alt, hvad vi kunne nå at fremstille, og nu øger vi produktionensiger Henrik Taudorf Lorensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098