Elektronik DK Metal DK Byggeri DK Energi DK Transport DK Detail DK Metal SE Metal NO
 

ETK EMS globaliserer strukturen

- Af Stefan Buur Hansen

Elektronikunderleverandøren ændrer navn på de tre faciliteter for at give virksomheden et samlende fælles udtryk.

ETK Elektronik A/S ændrer nu navn på virksomhedens tre lokationer, så de fremover udsender et mere ensartet udtryk.

Med faciliteter i både Skanderborg, Frederikssund og Thailand kommer de tre lokationer til at hedde henholdsvis ETK EMS Skanderborg, ETK EMS Frederikssund og ETK EMS Asia Productions Ltd.

Det er ETK’s ønske at tilgodese især de internationale kunder med navneskiftet, men også internt er der sket optimeringer.

Læs også: Nyt om navne: Ny salgs- og marketingschef hos ETK EMS

- Vi har gennemført en ”globalisering” af vores interne logistik system og anvender i dag samme system på alle lokationer. Dette blev gennemført i december og januar, og vores eksisterende og nye kunder nyder allerede glæde af det, da der er tale om det velkendte system fra Skanderborg, som er blevet rullet ud på de to andre lokationer, siger salgsdirektør Michael Ravn til Electronic Supply.

Læs også: Investeringer tynger ETK EMS-regnskab

Han oplyser, at der har været pæn aktivitet på kundesiden på alle tre lokationer, som i løbet af februar i år totalt rundede 200 ansatte.

Ledelsen forventer på den baggrund, at man kan komme ud af 2012 med et resultat på linje med sidste år – dog under hensyntagen til de omkostninger, som opkøbet af Zoma Elektronik i november medførte.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 4.526 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Hans Følsgaard A/S er eneforhandler af Mitsubishis el- og au­toma­tionsp­roduk­ter fra 1. januar 2016

2. juli 2015 08:37
Hans Følsgaard A/S

Da Mitsubishi Electric og Beijer Electronics har valgt at opsige samarbejdet med udgangen af 2015, vil Hans Følsgaard A/S være eneforhandler af Mitsub ...

Spar 20% på håndtering af forbrugsvarer

2. juli 2015 00:00
Würth Industri Danmark A/S

Træk arbejdshandsker eller slibeprodukter i automaten og få automatisk fyldt op efter behov, og opnå samtidig en besparelse på 20% i forhold til omkostninger til håndtering.

Kæmpe udvalg af gulvelementer til kemirum

2. juli 2015 08:15
Denios ApS

Når farlige medier opbevares må der ved om- og påfyldning ikke opstå dråbespild eller udslip, da jorden dermed kan forurenes. Ved selv små mængder kan dette medføre en dyr sanering af undergrunden.

1. juli 2015
30. juni 2015