Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  


Cobham vil skabe vækst i Thrane & Thrane

- Af Stefan Buur Hansen

Briterne vil beholde medstifter Lars Thrane i firmaet, uanset om de får succes med at købe 50 eller 100 procent af aktierne i Thrane & Thrane.

Der er ingen tvivl om, at Lars Thrane helst så, at Cobham plc helt holdt sig væk fra den virksomhed, han i 1981 stiftede med sin tvillingebror, Per.

Læs også: Thrane-stifter: Vi sælger ud

Fra Cobham plc’s side lyder dog ganske anderledes toner.

- Vi har hørt nogle af kommentarerne fra Lars Thrane i pressen, og der har klart været en misforståelse. Vi har altid gjort det klart, at vi vil bygge videre på hans store arbejde og skabe et stærkere selskab, siger strategidirektør i Cobham, David Johnston, til Ritzau Finans og fortsætter:

Læs også: Cobham på plads i Pandrup

- Vi er fulde af respekt for hans arbejde, og vi vil gerne arbejde sammen med ham om at flytte forretningen fremad.

Cobham plc har som officielt mål at opkøbe mindst 50 procent af aktierne i selskabet, hvor Lars Thrane sidder på 24 procent, mens briterne nu er oppe på knap 26 procent.

Læs også: Briter byder 2,4 mia. for Thrane & Thrane

Læs også: Thrane & Thrane-bagmand klar med nyt selskab

Reelt styrer briterne dog efter en fuld overtagelse af Thrane & Thrane, siger David Johnston:

- Vi vil da gerne købe hans aktier. Men at købe Lars Thranes aktier og arbejde sammen med ham er to forskellige ting. Hvis vi fik 100 pct. af selskabet ville vi stadig utroligt gerne have ham om bord, og vi ville sætte pris på hans viden og gode råd. Han kender selskabet bedre end nogen anden.

Cobham plc understreger samtidig, at det ikke er planen at lukke ned for vækstambitionerne i Thrane & Thrane, skulle briterne få held til at opkøbe virksomheden.

- Der må have været en misforståelse omkring vores intention. For vi vil gøre Danmark til en af vores største afdelinger, bygge på den eksisterende forretning og foretage markante investeringer i medarbejderne og den teknologiske udvikling, siger David Johnston og tilføjer, at der heller ikke r planer om at skifte ud i ledelsen.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 4.313 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Ny forskning og praktiske råd på DBI Building Day 2014

30. september 2014 10:30
DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

DBI Building Day bliver afholdt 19. november og henvender sig til producenter af byggevarer, entreprenører, arkitekter, ud­viklings­-inge­niø­rer og andre med interesse for byggeri og brandteknologi.

Toyota forhandler køber el til lav pris på E­nergiauk­tion.dk

30. september 2014 08:27
Energiauktion.dk

Toyota forhandler køber el ind til 4 bilforretninger nemt og enkelt på E­nergiauk­tion.dk. E­nergiauk­tion.dk fremmer konkurrencen blandt el-­leve­randø­rern ...

Ib Knudsen – kundens vej til et godt produkt

30. september 2014 09:18
Scaniro A/S

Arbejdsglæde og loyal medarbejder er ord, der beskriver Ib Knudsen – han pendler 160 km. fra sit hjem ved Skanderborg til Fjerritslev og tilbage igen, to gange om ugen – hver uge.

29. september 2014
28. september 2014
26. september 2014
25. september 2014