Elektronik DK Metal DK Byggeri DK Energi DK Transport DK Detail DK Metal SE Metal NO
 

Elmatica opruster med nyansættelser

- Af Stefan Buur Hansen

Et fremgangsrigt 2011 og en god start på det indeværende år får nu Elmatica til at styrke holdet med tre nyansættelser.

Elmatica opruster på medarbejdersiden med ansættelsen af Terje Pedersen, Stian Sagstuen og Torger Edland.

Ansættelserne sker som en direkte konsekvens af, at Elmatica har vundet flere nye kunder i 2011 samt haft en god start på 2012.

- Der er ingen tvivl om, at vi nu har et stærkere hold end nogensinde før, siger en glad daglig leder i Elmatica, Didrik Bech.

Tre rutinerede herrer
At kalde Terje Pedersen for ny mand i Elmatica er måske lidt af en tilsnigelse, da han tidligere har arbejdet otte år i virksomheden.

Læs også: Elmatica-partner får ESA-godkendelse

- At arbejde i et lille, professionelt og uafhængigt miljø med dygtige og engagerede mennesker, som brænder for det, de arbejder med, giver en varierende hverdag. Jeg er meget imponeret over, hvor mange nye kunder, Elmatica har fået i løbet af årene, og jeg glæder mig virkelig til at kunne være med på rejsen videre igen, siger han.

Læs også: Elmatica sætter ny omsætningsrekord

Torger Edland har arbejdet med salg og markedsføring af printkort i 12 år i forskellige stillinger som markedsansvarlig og daglig leder af Capinor og som ”Key account manager” i NCAB.

Stian Sagstuen har samlet set over 22 års erfaring med printkort fra produktionen hos Capinor, som indkøber hos Hadelandprodukter og så den stilling, han forlader som Technical manager” hos NCAB, hvor han har været de sidste fem år.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 4.484 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Niveaumåling med radar

28. april 2015 11:34
Hans Buch A/S

Radarteknologi til niveaumåling har bl.a. sin fordel i at målingerne er uafhængige af atmosfæriske ændringer af tryk, temperatur, støv og damp samt æn ...

Danmark hjemtager milliard kroner til forskning- og in­nova­tionsp­rojek­ter

28. april 2015 09:32
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Danmark hjemtager over en milliard kroner til forsknings- og in­nova­tionsp­rojek­ter. Det er svarer til 2,3% af det samlede budget, men ambitionen fra regeringens side er at hjemtage 2,5%.

Fyns Kran Udstyr deltager på O&M Offshore Expo 2015

28. april 2015 10:42
Fyns Kran Udstyr A/S

Fyns Kran Udstyr A/S deltager på O&M Offshore Expo 2015. Vi lancerer et spændende nyt koncept specielt målrettet vores kunder inden for offshore. I samarbejde med spe­cial­contai­ner.dk.

28. april 2015
27. april 2015
24. april 2015