23948sdkhjf

GoalRef skal testes i Superligaen

Den dansk udviklede mållinjeteknologi er af det internationale fodboldforbund blevet udvalgt til anden fase sammen med Hawk-Eye.
Den dansk udviklede mållinjeteknologi, GoalRef, er blevet udvalgt til anden fase af de test, som det internationale fodboldforbund, Fifa, iværksatte sidste år.

Mens den anden teknologi, som er udviklet af Hawk-Eye, skal testes i to engelske kampe, skal GoalRef afprøves i en eller to Superliga-kampe samt eventuelt en venskabslandskamp, oplyser Fifa.

Fodboldforbundet pointerer, at kun testholdet fra EMPA (Swiss Federal Laboratories for Materials Science and Technology) vil være i stand til at se meddelelserne fra både GoalRef og Hawk-Eye, hvorfor teknologien altså ikke vil spille ind på resultatet af de udvalgte kampe.

Det er Fifa’s ønske at træffe en beslutning mellem de to teknologier på et særligt møde, der afholdes i Kiev den 2. juli i år.

Så sent som i sidste mandag blusse debatten om mållinjeteknologi atter op herhjemme, da Superliga-klubben OB ikke fik anerkendt en scoring, selv om bolden klart var over målstregen i en kamp mod AGF.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078