23948sdkhjf

Talentpris til CB Svendsen-ingeniør

Niels Bo Hasselstrøm fra CB Svendsen A/S modtog den ene af dette års to E-kandidatpriser fra Ingeniørforeningens Elektrofond.
Niels Bo Hasselstrøm fra CB Svendsen kan med rette kalde sig for en af landets mest lovende ingeniørkandidater.

Det fik han mandag bevis på, da han modtog E-kandidatprisen og 10.000 kr. fra Ingeniørforeningens Elektrofond for sit afgangsprojekt om en batteridrevet trådløs enhed til måling af temperatur, luftfugtighed samt CO2.

Afgangsprojektet, der udløste et 12-tal på diplomingeniøruddannelsen ved DTU, endte ud med en fuld funktionsdygtig prototype, som CB Svendsen forventer at kunne markedsføre efter sommerferien.

Udvider eksisterende produktfamilie
Niels får tildelt prisen på grund af – udover en meget høj arbejdsindsats – en evne til at erkende, hvornår tilstrækkelige oplysninger er til stede, træffe et rigtigt valg hver gang og så komme videre med designet.

Om selve produktet skriver CB Svendsen, at det er en fleksibel kompakt sensorenhed til monitorering af temperatur, luftfugtighed og CO2.

Enheden udvider CB Svendsens eksisterende Fjernafløsnings produktfamilie (FA) som kan transmittere data i 433 MHz frekvensbåndet. Data indsamles trådløst af en FA-40, der kan koncentrere data fra op til 16 sensorenheder. Disse data kan derefter hentes fra FA-40 ved hjælp af GSM / GPRS.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141