23948sdkhjf

Exova METECH tilbyder nu dansk kalibrering

Med et nyt initiativ bliver Exova METECH blandt Europa’s førende laboratorier inden for kalibrering af ESD pistoler.
Et stigende krav om at være totalleverandør fører nu til, at Exova METECH iværksætter en helt ny aktivitet ved at tilbyde akkrediteret kalibrering af ESD pistoler herhjemme.

- Vores laboratorier inden for EMC og ESD har været under konstant udvikling. Mange danske virksomheder bruger dagligt ESD pistoler til kontrol af produkters immunitet over for elektrostatiske impulser. Kravene til kalibrering fra disse virksomheder har været støt stigende, hvilket har gjort, at Exova METECH nu har taget et stort og meget vigtigt skridt i udviklingen inden for området, siger Karsten Damm fra virksomhedens salgsafdeling.

Exova METECH i Danmark har tidligere investeret i måleudstyr til kalibrering af ESD pistoler i henhold til den nyeste standard IEC 61000-4-2:2008, som dækker området op til 4 GHz. Men nu kan Exova METECH altså også tilbyde akkrediteret kalibrering inden for området.

Dermed er danske virksomheder ikke længere tvunget til at sende ESD pistoler til udlandet for at få disse kalibreret akkrediteret i henhold til de gældende myndighedskrav.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093