23948sdkhjf

Dantax lider fortsat under brændstofpriser

Nettoomsætningen er steget i forhold til sidste år, men ejerskabet af Nordic Air koster stadig Dantax penge på bundlinjen.
Nettoomsætningen er steget fra 53,2 mio. kr. i de tre første måneder af sidste regnskabsår til 58,6 mio. kr. i den tilsvarende periode i indeværende regnskabsår.

Alligevel fastholder Dantax en forventning om ”et mindre underskud” for året som helhed, hvilket især skyldes en negativ udvikling i flyaktiviteterne.

- Nordic Air A/S samt dette selskabs 100 % ejede datterselskab North Flying A/S har for perioden realiseret et samlet underskud på 2,9 mio. kr. mod et overskud på 0,7 mio. kr. i samme periode forrige år. Resultatet er fortsat negativt påvirket af kraftigt stigende brændstofpriser, skriver ledelsen i Dantax, hvis andel af underskuddet udgør 1,5 mio. kr. efter skat.

Til gengæld kan Dantax glæde sig over, at der har været fremgang i såvel omsætning som indtjening for radio- og tv-delen af virksomheden.

Dantax kom ud af regnskabsårets tredje kvartal med et underskud på 0,6 mio. kr. mod et overskud på 0,4 mio. kr. forrige år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078