23948sdkhjf

Gratis ingeniørhjælp i et halvt år

Med en praktikant har de mindre virksomheder mulighed for at afprøve, om en ingeniør kan bidrage til virksomhed og få gratis ingeniørhjælp i et halvt år.
Dette kan – ifølge De Studerendes Erhverskontakt (DSE) – være resultatet af at have en stand på årets job- og karrieremesse i Aalborg d. 10 og 11. oktober takket være et nyt initiativ.

Messen, som bliver afholdt i Gigantium i Aalborg, tiltrækker hvert år mange virksomheder, som gerne vil i kontakt med de over 2.000 studerende, der møder op.

Traditionelt bruges disse job- og karrieremesser af store virksomheder til at finde og komme i dialog med unge talentfulde studerende, men der er også store muligheder for mindre virksomheder.

Tilbud til de mindre virksomheder
De studerende fra Aalborg mangler nemlig ofte virksomheder til praktikophold og projektsamarbejde, og det er her der er meget at vinde for de mindre virksomheder.

De studerende kan hjælpe med analyse, løsningsforslag og produktudvikling. Og virksomheden bestemmer selv problemområdet.

DSE har derfor som noget nyt valgt at tilgodese de små og mellemstore virksomheder på messen ved at oprette et specielt billigt område med store besparelser på op til 68 procent.

Læs mere herom på DSE's hjemmeside .
Læs mere om: DSE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078