23948sdkhjf

Elektronik-partnere splitter forretningen op og går hver til sit

150 kilometer i bilen fra Aarhus syd over Vejlefjordbroen og videre igennem den kroniske motorvejskø på Fyn til Ringe. Og hjem igen. To gange om ugen.

Det ville de fleste nok gerne være foruden.

Det gælder også Bjarne Drews, der nu har lavet en aftale med sin hidtidige forretningspartner, Jørgen Daugaard, om at dele deres virksomhed og ende partnerskabet, der startede tilbage i 2015, da Bjarne Drews købte sig ind i Daugaard Elektronik.

Juraen er på plads og underskrifterne er sat. Jørgen Daugaard beholder EMS-virksomheden Daugaard Elektronik i Ringe på Fyn, og Bjarne Drews får ejerskabet af OEM-virksomheden Wilddetect, der hidtil har hørt under EMS-virksomheden..

- Opdelingen af Daugaard Elektronik kommer meget naturligt, da vi sidste år voksede ud af rammerne på Fyn, og derfor etablerede os i Hørning med salg og udvikling samt produktion af BirdAlerts, forklarer Bjarne Drews, der nu går fra at være partner til at være kunde i Daugaard Elektronik. Al print og elektronik skal fortsat laves af Daugaard Elektronik.

- Så Jørgen og jeg håber, at de næste år bliver lige så spændende som de år vi har oplevet sammen, siger Bjarne Drews.

Kunderne vokser

Der er rigtig godt gang i forretningen hos Daugaard Elektronik, der for nyligt offentliggjorde et rigtigt flot regnskab med markant fremgang på bundlinjen. 

Og den lille EMS- og udviklingsvirksomhed, der beskæftiger fem fuldtidsansatte har fortsat høj belægning på linjerne. Med flytningen af box-build-delen af Birdalerts har virksomheden fået plads til flere nye kunder i butikken.

- Tidligere har vi haft medarbejdere til at stå for samlingen af de her Birdalerts, og her har vi fået frigivet noget plads, da det flyttede til Hørning. Men det hul er hurtigt fyldt ud igen, for vi har masser at rive i, siger Jørgen Daugaard, der ser gode muligheder for at EMS-virksomheden kan få mere ud af kunderne, der for manges vedkommende vokser sig større og større.

Det gør Daugaard Elektroniks nyeste kunde, Wilddetect, også. Fra at have solgt 200 forrige år, så forventer Bjarne Drews at kunne afsætte 1200 i år og endnu flere næste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125