23948sdkhjf

Tronex henter ny CEO hos Demant

Hos EMS-virksomheden Tronex i Fredensborg kommer der i morgen et nyt ansigt på ledelsesgangen. 54-årige Jan Storgaard bliver ny administerende direktør efter en lang karriere hos høreapparatgiganten Demant.

Dermed træder ejerleder Stig Nielsen til side og tager en ny rolle som teknisk salgsdirektør og træder ind i bestyrelsen. Det fortæller Tronex i en pressemeddelelse.

- Jeg helliger mig salget for at styrke samarbejdet, relationerne og partnerskabet med kunderne, så der bliver et tættere bånd, siger Stig Nielsen.

Tronex A/S:

  • Etableret i 1986.
  • Leverer blandt andet til medicinsk udstyr, industrielt måleudstyr, energi- og miljøsystemer, video-overvågning, sport, samt automotive applikationer. 
  • Produktion i Fredensborg og Thailand.

Kilde: Tronex.dk

Jan Storgaard skal blandt andet udbygge den tekniske side af virksomheden og styrke strategiske visioner for fremtiden med blandt andet proces- og produktionsoptimering. Ambitionen er, at Tronex skal være Danmarks førende tekniske EMS'er.

- Jeg glæder mig meget til at begynde hos Tronex, hvor vi sammen skal styrke den udvikling, der allerede er i gang, siger Jan Storgaard.

Hos Demant har han været med til at opbygge og udvikle mikroelektronik. I samme stilling har han været med til at opbygge produktionsfaciliteter i udlandet.

 - Den erfaring tager jeg med mig til Tronex, så vi kan nå virksomhedens strategiske mål. Tronex har netop oplevet en rekordomsætning. Den skal fastholdes og øges, siger Jan Storgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078