23948sdkhjf

Ny bestyrelse på plads i TC Group

Den aarhusianske audiokoncern har indsat yderligere tre nye medlemmer i bestyrelsen, som tidligere på året gennemgik en større udskiftning
TC Group – som blandt andet er moderselskab for den aarhusianske audioproducent TC Electronic – har indsat tre nye medlemmer i bestyrelsen, som dermed består af fem medlemmer.

Foruden bestyrelsesformand Henrik Lundum og advokat Lars Munch Andersen er valget faldet på Thomas Bolding Rasmussen (adm. direktør i Bombardier Transportation), Jens S. Krogh (adm. direktør i Eagleburgman Expansion Joint Solutions), og Claus Berner Nielsen (advokat og partner Bech-Bruun).

Kun eksterne folk i bestyrelsen
Henrik Lundum, der er adm. direktør i HealthCare Danmark A/S, blev sammen med Lars Munch Andersen indsat i foråret, hvor de udgjorde bestyrelsen sammen med medejerne Gert Frederiksen og Kim Rishøj, hvoraf sidstnævnte var med til at stifte TC Electronic tilbage i 1976.

Gert Frederiksen og Kim Rishøj udtrådte fra bestyrelsen under den seneste generalforsamling, hvor Thomas Bolding Rasmussen, Jens S. Krogh og Claus Berner Nielsen indtrådte, og dermed består bestyrelsen nu udelukkende af eksterne erhvervsfolk.

Bestyrelsesændringerne får ingen betydning for Anders Fauerskov, der fortsætter som adm. direktør i TC Group, mens salgs-datterselskabet TC Group International i øjeblikket er på udkig efter en ny direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08