23948sdkhjf

CB Svendsen glæder sig til debut

Værløse-virksomheden CB Svendsen er gammel i gårde, men debutant på årets E-12. Sønnerne er så småt ved at overtage faderens livsværk og synes det er på tide at profilere sig over for kunder og samarbejdspartnere i branchen.
Det er forandringernes tid hos Værløse-virksomheden CB Svendsen. Sønnerne Jakob (29) og Martin (26) er ved at tage over for Carsten B. Svendsen (63), der stiftede virksomheden tilbage i 1969. En virksomhed, som siden dengang har haft en stabil udvikling, uden Carsten har måttet gøre sig de store armbevægelser.

De to sønner har nye ambitioner for virksomheden og skal for første gang profilere CB Svendsen på den danske elektronikmesse.

- Vores far har aldrig bekymret sig om morgendagen og lavet opsøgende salgsarbejde, kunderne er altid bare kommet til ham, fortæller Jakob Svendsen til Electronic Supply.

Han uddyber, at far Carsten har haft et bredt netværk at trække på og aldrig kun har spillet på få store heste.

Vigtigt at vise ansigt
Men nu, hvor han og broderen Martin er ved at overtage styringen, i første omgang med 20 pct. ejerskab hver, så bliver der også tænkt nye tanker om salgskanaler og markedsføring. Og derfor er CB Svendsen i år at finde på E-12.

- Vi vil rigtig gerne skabe kontakter og måske endda få nogle nye kunder med os hjem, men på længere sigt handler vores tilstedeværelse på E-12 også om at profilere os og skabe et positivt image for virksomheden, fortæller Jakob, som i løbet af de næste to år tager fuldstændig over som adm. direktør.

Martin Svendsen er udnævnt til produktionschef og står i dag med det fulde ansvar for den daglige produktion i Værløse.

Et bredt felt af kompetencer
CB Svendsen udvikler og producerer industriel elektronik og power supplies til bl.a. forsvaret. Firmaet har produktion i Værløse og i Polen herunder SMD, THT (leaded) elektronikmontage og apparatmontage, slutsamling, rensning og lakering af printkort, indstøbning, røntgentest og rework.

- På messen er både min far, bror og jeg repræsenteret, for det er stadig den gamle, der er eksperten, griner Jakob og uddyber, at CB Svendsen også har 8 teknikere med, som hver især er eksperter på virksomhedens enkelte kerneområder.

Kig forbi stand 1732 og oplev blandt andet en 3200 Watts spændingsforsyning til katodisk beskyttelse, som er under udvikling til en kunde i Norge. Du kan også opleve nogle færdige kundespecifikke løsninger inden for strømforsyningsområdet og CB Svendsen udstiller desuden et udvalg af produkter indenfor fjernaflæsning og industriel elektronik samt folier fra print- og serigrafiafdelingen og 3D plastprototyper.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094