23948sdkhjf

HBM udvider i Norden

Måleteknikvirksomheden HBM har fremgang og forstærker derfor organisationen med nye konsulenttjenester og medarbejdere til de nordiske kunder.
Måleteknikvirksomheden HBM oplever stigende efterspørgsel efter specialiserede konsulenter i Norge og Danmark. Derfor udbygger de nu tjenesten til også at omfatte Sverige og Finland. Det nye serviceteam skal håndtere såvel akutte opgaver som længerevarende serviceaftaler.

De udbudte tjenester omfatter installation, fejlsøgning, kalibrering samt træning og undervisning med specialisering i strukturelle tests og installation af belastningsmålere.

- Med det nye nordiske team kan vi bedre hjælpe vores kunder med rådgivning og støtte – lige fra installation af sensorer til dataindsamling og softwareprogrammer. Helt konkret er det også en stor fordel, at vi kan tilbyde tjenester som kalibrering hos kunderne, fremfor fx at sende udstyret frem og tilbage. Samtidig er der større chance for, at konsulenten taler samme sprog som kunden, hvilket normalt også letter arbejdet, siger Amt-Henning Andersson.

I forbindelse med ændringen søger HBM’s Services & Engineeering nye medarbejdere i Norden inden for salg, ingeniørservice, administration og back office. I 2012 regner HBM med at have udvidet med fem kollegaer.
Læs mere om: HBM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063