23948sdkhjf

Dansk-norsk samarbejde redder teknologivirksomhed

Nyt strategisk samarbejde mellem kriseramte Munin Spot Technology og norske Guard Systems skal sikre økonomien hos den danske teknologivirksomhed.
Munin Spot Technology, der blev stiftet i januar sidste år, kom ud af sit første leveår med et underskud på 2,2 mio. kr. før skat og en bogført egenkapital, der var negativ med 2,3 mio. kr. For blandt andet at sikre økonomien i den unge virksomhed har Munin Spot Technology nu indgået et strategisk samarbejde med norske Guard Systems. Det skriver Børsen.

- Vi har indgået et strategisk samarbejde med Guard Systems, som giver os en solid økonomisk bund at arbejde ud fra i de kommende år, siger bestyrelsesformand i Munin, Anders Drejer til Børsen.

Som en del af aftalen må den norske samarbejdspartner fremover bruge Munins teknologi, ligesom Guard Systems skal afsætte mindst 5.000 Munin-enheder om året i Norden, Polen, Baltikum, Tyskland og Benelux.

- Aftalen med Guard Systems betyder, at vi kommer ud på eksportmarkederne, siger Orla Møller Petersen, administrerende direktør i Munin til Børsen.

Mens samarbejdet giver Munin en ny vej ind på eksportmarkederne, er Guard Systems’ fokus på den danske virksomheds teknologi.

- Den nye aftale sikrer os med det samme adgang til et højteknologisk koncept, der vil styrke vort salg i kerneområderne og udvikling af nye koncepter, siger Tore Paulsen, administrerende direktør i Guard Systems til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078