23948sdkhjf

Agidon fremlægger rekord-regnskab

It-konsulenthuset har netop offentliggjort regnskabet for 2011/2012 med et resultat før skat på 3,5 mio. kr.
Dermed er resultatforbedringen sammenlignet med 2010/2011 på mere end 6 mio. kr., og samtidig er bruttoresultatet forbedret med 49 procent.

Direktør Jørgen Jensen mener naturligt nok, at Agidon i dag står endnu stærkere end tidligere og markant styrket i et marked i stor forandring.

Nye tiltag har virket på rekordtid
- Vi lagde en plan og iværksatte initiativer til forbedring af vores afsætning og indtjening, som over tre-fire år skulle bringe virksomheden tilbage på ret køl efter en svær periode. Men den selvordinerede medicin virkede så godt, at vi allerede det følgende regnskabsår har nået vores mål, udtaler Jørgen Jensen.

- Vores forretning og vores tilgang til markedet er blevet testet, og vi har ligesom så mange andre måttet fokusere på vores kernekompetencer og forretningsområder. Men vi har ikke på noget tidspunkt mistet fokus på vores kunder og de gode løsninger. Det er faktisk snarere blevet skærpet. Det har selvfølgelig krævet hårdt arbejde, men takket være vores dygtige medarbejdere og gode kunder er vi lykkedes med det, og det går fortsat fremad, fortæller han.

Tilfredse kunder er nøglen
Der er derfor blevet ansat endnu flere erfarne specialister til det stigende antal kunder, men Jørgen Jensen er ikke i tvivl om, at Agidons succes skal tilskrives virksomhedens særlige tilgang til markedet og kundernes behov.

- Det lyder helt banalt, at man skal kende sine kunders behov. Men realiteten er bare, at vi ved at sætte os ind i vores kunders situation og ved at stille de kritiske spørgsmål, der nogle gange skal til, kan afdække de reelle behov. På den måde skaber vi sammen med kunderne, effektive og enkle løsninger med et stort udbytte for kunden, fortæller Jørgen Jensen.

Gazellen gør comeback
Siden årsskiftet er der ansat 10 nye kollegaer, og der er flere nye ansættelser på vej.

- Vi oplever en stor tilstrømning af nye projektkunder, og vi inspirerer løbende den eksisterende kundeportefølje med ny funktionalitet og versionsopgraderinger gennem vores særegne kundeservice. Både ordrebeholdning og pipeline ligger på det højeste niveau, siden virksomheden blev etableret, slutter Jørgen Jensen.

Vækst er ikke uvant for Agidon, der som den eneste virksomhed i Danmark er blevet kåret som Børsens Gazelle hele ni år i træk. Med det seneste regnskab er virksomheden for alvor tilbage på Gazelle-vækstsporet, og nye gazeller er på sigtekornet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097