23948sdkhjf

Fokus vender underskud til overskud på rekordtid

Med fokus og en klar profil er det lykkedes Bang & Olufsen Medicom at vende flere års millionunderskud til overskud.
Med underskud på mellem 3 og 11 mio. kr. har bundlinjen hos Bang & Olufsen Medicom, der fremstiller medicindoseringssystemer, siden 2008 være rød. Men med ny strategi er det lykkedes virksomheden, at bryde fri af en ond spiral og skabe et solidt overskud. Det skriver Medwatch.dk.

- Vi er gået fra at være et produktfirma til at være et idéfirma, og vi skal være den virksomhed, som de største farmavirksomheder ringer til, når de har brug for noget unikt. Før havde vi en alt for blandet forretningsmodel, hvor vi både havde kontraktproduktion og egne produkter, som vi udviklede og markedsførte, og det skaber ikke fokus og giver ikke virksomheden en klar profil hos vores kunder, forklarer direktør i Bang & Olufsen Medicom, Morten Nielsen til Medwatch.dk.

Ejerne af Bang & Olufsen Medicom, B&O med 35 procent og Maj Invest Equity med 65 procent, hentede Morten Nielsen til virksomheden med den klare melding til den nye direktør, at man forventede et overskud allerede i 2012. Og den forventning må siges at være efterkommet.

Selskabets reviderede regnskab for første kvartal i år viser således en omsætning på 17,5 mio. kr., mens resultatet af den primære drift er et overskud på 1,8 mio. kr. og et bundlinjeplus på 1,2 mio. kr.

Målsætningen for hele 2012 er en omsætning på 65-70 mio. kr., og direktøren venter at lande et samlet overskud på 3-4 mio. kr. på bundlinjen. Det skriver Medwatch.dk.

B&O Medicom forventer fortsat vækst i både toplinje og bundlinje i 2013 og planlægger at ansætte 10-15 nye medarbejdere i kerneforretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11