23948sdkhjf

Nyt om navne: Haldor Topsøe styrker kommunikationen

Haldor Topsøe har ansat Markela Dedopoulos (47) i en nyoprettet stilling som kommunikations- og marketingdirektør.
Markela Dedopoulos får titel af vice president for Corporate Communications & Marketing.

- Haldor Topsøe har en ambitiøs vækststrategi de kommende år, og vi ønsker derfor at styrke virksomheden globalt på kommunikations- og marketingsiden, især over for vore kunder, og har derfor hentet en stærk profil ind i Markela Dedopoulos til at klare denne udfordring, siger Ulrik Federspiel, executive vice president, Haldor Topsøe.

Markela Dedopoulos kommer til Haldor Topsøe fra en stilling som vice president for Corporate Communications & Reputation i Danfoss. Hun har blandt andet arbejdet i syv år for Novo Nordisk som corporate public relations director og har også erfaring fra Vestas, hvor hun har været global director for Communications samt fra Arriva, hvor hun var kommunikationschef.

- Det er et rigtig godt tidspunkt at komme ind i virksomheden på, da der netop er fastlagt en spændende og visionær strategi for fremtiden, som jeg glæder mig til at være en del af, siger Markela Dedopoulos.

Tidligt i sin karriere har Markela Dedopoulos arbejdet som journalist for blandt andre DR samt TV3 og har haft stillinger som nyhedsredaktør og studievært.

Markela Dedopoulos er blandt andet uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole samt har en executive master i Corporate Communication fra Århus Handelshøjskole. Hun har også en uddannelse i international marketing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066