23948sdkhjf

Thranes sidste måned i Thrane & Thrane

Fire måneder efter salget af livsværket Thrane & Thrane til britiske Cobham forlader Lars Thrane fra næste måned topledelsen i satellitkommunikationsvirksomheden.
Lars Thrane stiftede i 1981 Thrane & Thrane sammen med sin tvillingbror, Per Thrane, og siden har virksomheden udviklet sig til et milliardforetagende.

I juni overtog Cobham Thrane & Thrane, hvorefter, der blev skiftet en del ud i bestyrelsen, hvilket betød, at Lars Thrane forlod den. Han fortsatte dog i direktionen. Men om en måneds tid forlader han endegyldigt den succesfulde virksomhed, som han selv har været med til at bygge op fra grunden. Det skriver Børsen.

Uklarhed om Thranes farvel
Ifølge Børsen har det været umuligt at få klarhed omkring, hvorvidt stifteren forlader sit livsværk af egen fri vilje, eller om han er blevet bedt om at gå. Hverken hovedpersonen selv eller britiske Cobham har ønsket at udtale sig i den forbindelse.

Men opkøbet og overtagelsen af Thrane & Thrane er sket efter et turbulent forløb, hvor Lars Thrane i første omgang forsøgte at forhindre Cobhams opkøb af virksomheden og siden smed håndklædet i ringen og solgte sine aktier til det britiske selskab for omkring 600 mio. kr.

Ifølge avisen holder Lars Thrane afskedsreception i virksomheden 29. november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079