23948sdkhjf

Lyd-firma får militært gennembrud

Cornet Technology installerer nu AM3D’s taleseparationsværktøj i deres C2 kommando- og kontrolrumsterminaler, der bruges til at styre militærets forskellige kommunikationslinjer.
Kommunikationsterminalerne kan være placeret ved de militære baser eller lufthavne, men kan også være mobile enheder, der bruges i krigs- og katastrofesituationer. På fronten skal soldaten kunne styre og tilslutte op til flere hundrede forskellige kommunikationslinjer – fx VHF/UHF radio, VoIP, satellitforbindelser og telefonlinjer - og samtidig føre samtaler med en række mennesker på hver sin linje, så der er meget at holde styr på.

I det nyudviklede Tactical Voice Conferencing System med AM3D’s lyd separationssoftware kan brugere spatialt separere flere simultane lydfiler, så lyde og stemmer omfattes som kommende fra forskellige retninger i det horisontale plan.

Det gør det lettere at huske og separere personerne og deres stemmer og nemmere af følge med i flere samtidige samtaler, og samtidig øger det taleforståeligheden, reducerer den mentale træthed, og dermed forbedrer det soldatens mulighed for succes på den enkelte mission.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094