23948sdkhjf

Tre ordrer til Mermaid

Display-producenten går julen i møde med fuld ordrebog.
Onsdag offentliggjorde Mermaid tre nye ordrer. Den første er en aftale med Dansk Jerncentral, som er et medlemsejet indkøbsselskab indenfor områderne VVS, stål og værktøj/tekniske artikler. De har indgået et femårigt samarbejde med Mermaid om et større netværk af instore-tv, som allerede nu er blevet implementeret i samtlige af Dansk Jerncentrals 54 B-to-B forretninger.

Mermaid er totalleverandør, og har levereret alt hardware og software. Desuden skal Mermaid producere indhold samt stå for den samlede drift- og systemovervågning.

Norsk færgeordre
Derudover har displayproducenten indgået samarbejde med det norske rederi Fjord Line. Aftalen omfatter en Digital Signage-platform, som skal implementeres på rederiets to nye internationale cruisefærger ”Stavangerfjord” og ”Bergensfjord”, som sættes i drift i løbet af 2013 og 2014.

Kommunikationsplatformen vil inkludere skræddersyede skærmløsninger og videovægge, som integreres i færgernes øvrige interiør. Mermaid leverer og installerer også her hele løsningen, og skal efter implementeringen stå for indholdsproduktion samt den daglige system- og driftsovervågning.

De to cruisefærger kommer til at betjene overfarten mellem Hirtshals, Stavanger og Bergen samt mellem Hirtshals og Langesund.

Busordre i Midtjylland
Sidst men ikke mindst har Mermaid indgået en aftale med Midttrafik om installation af gratis internet i 37 busser.

Løsningen gør det muligt for Midttrafiks passagerer at koble sig gratis på internettet via bærbare pc’er eller smartphones og derved udnytte rejsetiden optimalt. Aftalen indeholder levering af hardware, software, installation, support og overvågning.

Internetløsningen er et spin-off af Mermaid’s modulopbyggede IBI-løsning (Integrated Bus Information system), der i dag er installeret i op mod 450 busser i Danmark, og der er dermed tilført et nyt produkt til Transport-segmentet med et godt salgspotentiale. Installationen påbegyndes primo januar 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094