23948sdkhjf

PartnerTech underskriver rammeaftale med CybAero AB

PartnerTech AB og CybAero AB har underskrevet en rammeaftale om produktion og montage af produkter og systemer til CybAero AB.
Samarbejdet mellem PartnerTech og CybAero - der udvikler og producerer selvstyrende ubemandede helikoptere - blev indledt i 2012 og den nu underskrevne aftale dækker PartnerTech samledeekspertise inden for elektronik, mekanik og systemintegration.

Produktion og montage vil i første omgang hovedsageligt omfatte PartnerTech’s enhed i Åtvidaberg og andre enheder i Sverige.

I fremtiden kan aftalen også medføre udvikling og produktion i PartnerTech’s øvrige globale enheder.

- Vi er meget glade for, at det samarbejde, vi har haft med CybAero har resulteret i, at selskabet nu har valgt at outsource hele produktionen til PartnerTech. Vi er vant til at arbejde med udvikling og produktion af teknisk avancerede systemer, hvilket har været afgørende for CybAero. Vores industrielle struktur er en anden fordel, hvor vores lokale enheder muliggør en tæt dialog med kunden om for eksempel teknologi og prototyper, mens vores globale enheder kan tilbyde den bedst mulige produktionsstruktur igennem hele produktets livscyklus, siger Leif Thorwaldsson, President og CEO for PartnerTech AB.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062