23948sdkhjf

Nyt om navne: ETK EMS udvider salgsstaben

ETK EMS med afdelinger i Skanderborg, Frederikssund og Thailand udvider nu salgsstaben med yderligere en key account manager.
Den 5. februar starter Karl-Erik Henriksen som key account manager med udgangspunkt fra hovedkontoret i Skanderborg. Karl-Erik kommer til ETK EMS med flere års branchekendskab fra BB Electronics i Horsens.

Salgsdirektør Michael Ravn pointerer, at udvidelsen af salgsstaben sker som en naturlig konsekvens af, at ETK EMS kontinuerligt er i dialog med nye kunder og brancher, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse og nærvær hos disse såvel som eksisterende kunder. Aktiviteten er absolut ikke blevet mindre efter tilkøbet af fabrikken i Thailand for nu knap 13 måneder siden, siger Michael Ravn.

Udover styrkelsen af den opsøgende salgsstab har ETK EMS også øget medarbejderstaben i Skanderborg på Program Management-området med ansættelse af Suree Niyomsilp. Ifølge Michael Ravn tilfører Suree, med sin thailandske nationalitet og mangeårige erfaring fra EMS-branchen lokalt i Thailand, yderligere en dimension på virksomhedens evne til at sikre kunderne en nem opstart og transfer af produktioner imellem Danmark og Thailand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078