23948sdkhjf

M-Tec investerer i fremtiden

Den nordjyske elektronikproducent har investeret i to nye produktionslinjer.
De to nye produktionslinjer skal erstatte tre linjer af ældre dato og dermed skabe et generationsskifte af maskinparken hos M-Tec.

- Med vores tre linjer i dag er det efterhånden begyndt at knibe lidt med kapaciteten, da vi er begyndt at arbejde udover vores normale ene skift, fortæller direktør fra M-Tec, Svend Mousten Hansen.

- De to nye linjer fylder dels kun det halve på gulvet og har dels tre gange så høj montagekapacitet. Derudover er der tale om to helt ens montagelinjer, hvilket gør os mere fleksible, da vi uden problemer kan skifte over på den anden linje, hvis der sker noget med den første, uddyber han.

Mange kundehenvendelser
Det er ikke nogen tilfældighed, at det er lige nu, M-Tec vælger at investere i nyt. Mens andre snakker om krise, er der nemlig godt gang i tingene i det nordjyske.

- Vi får mange henvendelser fra kunder for øjeblikket og har også lidt egenproduktion med vores flådestyringssystem Trackunit, som vi kan fylde i maskinerne, fortæller Svend Mousten Hansen.

- Henvendelserne kommer bredt fra hele branchen – lige fra iværksætteren, der skal have lavet et print, til eksisterende kunder, der lægger flere ordrer, fortsætter han.

Installeres i to tempi
De fire montagemaskiner der indgår i de to produktionslinjer er af mærket Fuji. De er indkøbt hos Scanditron, hvor general manager Tage Hausgaard naturligvis er begejstret for leverancen.

- Der er tale om den nyeste teknologi fra Fuji. Det er faktisk udstyr, der blev introduceret i januar på et åbent hus-arrangement hos os, og som først kan leveres fra marts. Dermed bliver M-Tec de første i verden, der får de nye maskiner, siger Tage Hausgaard.

- Selve installationen kommer vi til at tage i to tempi. Den første linje skal installeres i foråret, mens den anden skal installeres i løbet af sommeren. Først herefter udfases de gamle, så det ikke på noget tidspunkt bliver nødvendigt at lukke produktionen ned, fortsætter han.

Udover de fire SMD-maskiner har M-Tec også investeret i to nye loddemaskiner, som man har købt hos HIN i Horsens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078