23948sdkhjf

GN Netcom sælger amerikansk salgsselskab

Headset-producenten har indgået aftale om afhændelse af virksomhedens direkte salgskanal i Nordamerika, Hello Direct Inc.
Afhændelsen sker som resultat af GN Netcoms strategiske valg om at fokusere på sine kernekompetencer inden for udvikling og produktion af headset og dermed fremover udelukkende at bruge indirekte salgskanaler.

Køberen af Hello Direct Inc., Synergy Communications Management, er ejet af Dottie O’Daniel, som har iværksat og styret en anden direkte salgskanal inden for håndfri telekommunikationsudstyr, Call One. Virksomheden har stor erfaring på det nordamerikanske marked og er en vigtig strategisk samarbejdspartner for GN Netcom.

- Det er en fornøjelse at offentliggøre Synergy Communication Management som køber af Hello Direct Inc., da det betyder, at vækstambitioner, medarbejdere og kompetencer fastholdes under det nye ejerskab. Afhændelsen vil styrke vores salg af Jabra produkter i Nordamerika, og det gør det muligt for vores amerikanske organisation at placere al fokus på potentialet for håndfrie løsninger til contact centers og kontorer og ikke mindst på det hurtigt voksende Unified Communications marked, siger GN Netcoms CEO, Mogens Elsberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08