23948sdkhjf

Direktørskifte i BB Electronics

Jeg har været med til at overflødiggøre mit eget job, siger CEO Knud Andersen, som må forlade selskabet.
BB Electronics får ny CEO fra den 1. marts. Ledelsesændringen sker, samtidig med at BB Electronics ruster sig til fremtiden med den nye strategi.

- BB Electronics har været igennem en omstillingsproces, da en større kunde har valgt at lægge hovedparten af sin produktion hos en anden leverandør som konsekvens af en koncernbeslutning efter et ejerskifte hos kunden. Vi har derfor arbejdet med en ny strategi gennem de sidste seks måneder og i den sammenhæng justeret vores organisation i både Danmark og Kina, og en naturlig konsekvens er derfor ligeledes at slanke topledelsen. Det betyder desværre, at Knud Andersen må forlade selskabet, siger Ole Steen Andersen, der er bestyrelsesformand hos BB Electronics.

- Knud Andersen har gjort en meget stor indsats gennem mere end syv år og har bl.a. gennemført en restrukturering af produktionen i Danmark og skabt lønsomhed på BB Electronics' produktionsfacilitet i Kina. Nu er vi nået ind i en fase, hvor det er naturligt, at Knud Andersen overlader roret til Carsten Christensen, siger Ole Steen Andersen.

En ny strategi
- Jeg har været utrolig glad for min tid hos BB Electronics, som er en virksomhed med utroligt dedikerede og dygtige medarbejdere, siger Knud Andersen.

- Jeg har selv været med til at søsætte den nye strategi og har derfor også været med til at overflødiggøre mit eget job. Det giver mig mulighed for at kaste mig over nye udfordringer, og det ser jeg meget frem til, slutter han.

Hovedelementet i planen er at videreudvikle og styrke relationen til de eksisterende kunder og øge lønsomheden. Det sker ved at fastholde udvikling, salg og produktion i hovedkvarteret i Horsens, men også ved at flytte en række aktiviteter til datterselskabet i Kina.

Nedgangen kan mærkes
Carsten Christensen, der har været ansat i BB Electronics siden 2008, tiltræder sin nye stilling d. 1. marts 2013. Carsten Christensen har over 25 års erfaring fra elektronikbranchen og har tidligere været hos bl.a. Flextronics.

- Omsætningsnedgangen kan naturligvis mærkes, men samtidig oplever vi en meget stabil og stigende ordreindgang fra vores øvrige kunder, og derfor er vores fremadrettede strategi benhårdt fokuseret på at betjene vores eksisterende kundemasse. Vi satser på at være den bedste i branchen til at levere administrative services og komplekse løsninger i små og mellemstore serier, og det har vist sig som et meget stærkt udgangspunkt, som gør BB Electronics’ forretningsmodel holdbar på såvel kort som langt sigt, siger Carsten Christensen.

Den hidtidige CEO, Knud Andersen, vil stå til rådighed for BB Electronics i en overgangsperiode.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126