23948sdkhjf

Micro Technic udvider produktionsarealet

Den fynske elektronikvirksomhed ønsker mere plads til box-build-projekter og større kundeprojekter, så nu udvides produktionen med 70 procent.
De seneste års vækst i regnskaberne kan nu – bogstaveligt talt – ses på produktionsarealerne hos Micro Technic, som udvider med 70 procent.

Micro Technic begyndte i løbet af januar 2013 at tage de nye lokaler i brug, som tilføjer yderligere 1.500 m2 til produktionen, hvilket giver virksomheden et totalt produktionsareal på 3.700 m2.

- Kundernes behov for yderligere forædling af deres produkter betyder, at vi i dag står for den totale logistik i forbindelse med produktionen af vore kunders produkter. At være en full-service leverandør af elektronik kræver både større fysiske rammer og en økonomisk solid forretning. Kunder stiller krav om ikke bare konkurrencedygtige priser, men også en solid økonomi hos sin leverandør, således at man tryghed kan lægge produktionen ud til underleverandøren, siger adm. direktør Finn Max Laursen om udvidelsen.

VMI – fremtidens logistikløsning uden indkøbsordrer
Han forventer, at det øgede produktionsareal vil give mere plads til specielt box-build-projekter (apparatmontage) og til større kundeprojekter.

- Vi forventer, at denne udvikling fortsætter, så vi til stadighed kan sikre vores evne til at levere produkter af særdeles høj kvalitet og understøtte vore nye og loyale kunder med markedets bedste betingelser for deres elektronikproduktion.

Micro Technic A/S satser på såkaldt box-building, eller apparatmontage i daglig tale, hvilket betyder, at virksomheden kan tilbyde at være totalleverandør af færdige elektroniske apparater, som leveres færdigsamlede, afprøvede og pakket til kunderne eller til kundens kunder.

- Vi er kort sagt kundens produktions- og logistikpartner, der varetager hele produktionsforløbet og samtlige logistiske dispositioner, der sikrer at kunden får sit produkt, når han har brug for det, fortæller Frank Max Laursen.

Han forklarer en del af væksten hos Micro Technic, som kom ud af regnskabsåret 2011 med et positivt resultat på 14,7 mio. kr. før skat, med et nært samarbejde med kunderne.

- Vi har en god spredning i kundesegmentet, både med hensyn til brancher og geografi, hvilket er med til at sikre stabiliteten – det går sjældent skidt i alle brancher. Vi ser desuden mange kunder, som ønsker at underleverandøren tager et større ansvar i finansieringen af deres varelager. Derfor indførte vi allerede for flere år siden konsignationslager-løsninger, hvor Micro Technic betaler for kundens færdigvarelager af de produkter vi producerer. Konceptet (Vendor Managed Inventory – VMI) er i dag videreudviklet, således at vi i dag aktivt deltager i kundens logistikproces, og har afskaffet kundens indkøbsordrer, forklarer Frank Max Laursen.

Flere nye kunder på vej
Udvidelsen er allerede i fuld sving, så mens håndværkerne er i gang, arbejdes der internt på flere fronter for at sikre, at Micro Technic, når udvidelsen står færdig, kan præsentere en topmoderne fabrik og faciliteter til produktion af elektronik til virksomhedens loyale – og forhåbentlig mange nye - kunder.

- Vi er i dag i tæt dialog med flere nye danske og udenlandske kunder, som vi forventer at kunne byde velkommen i de kommende måneder. Vores salgsafdeling har i hvert fald vældig travlt med at behandle rigtig mange forespørgsler, udtaler Finn Max Laursen og fortsætter:

- Det er en spændende proces, som giver et løft til alle i og omkring virksomheden – og en unik mulighed for at få optimeret alle processer, nu hvor vi får ekstra meget plads at indrette os på.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078